Sunday, November 7, 2010

kau ni buat aku menyampah lah ! : episod tiga

perjalanan ke langkawi takde lah lame sgt tapi aku rase mcm jauh sgt je. tak sampai2. kejap aku duduk, kejap aku berdiri. last2 aku ajak je kawan aku lepak kt dek luar.

"wani, jom lepak luar. bosan lah."
"jom-jom."

ala, ramai je budak2 ni kt luar. ingat kan takde sape kt luar td. nak masuk balik tapi alahai, malas nak ulang alik. lepak je lah kat sini. hahaha, seronok tengok gelagat kawan2 aku yang memang gila bergambar ni. aku terkecuali sebab aku memamg kurang bergambar. tak macam dorang. kalau boleh tiap sudut nak amek gambar.

sedang aku melihat pemandangan, tiba-tiba aku rase macam ade pemandangan yg tak best je kt hujung dek tu. aku da agak da. FAROL AMRI lagi. urghhhh! bosan. takde orang lain ke yang nak pandang aku? asek dia je. kalau pandang elok2 takpe lah jugak. ni pandang orang macam nak telan. siap menjeling lagi. kau ingat kau kacak la buat macam tu? tapi sebenarnya, dari tadi memang aku cari dia. opsss! kalau la kau tau aku memang cari kau time tu.....

..........bersambung..............



p/s: nanti smbg lg. tk smpt. ad keje.

4 comments:

tiesya.mokhter said...

yana!
baru aku tau semua ni bermula time annual arau.haha tapi kelakar bile ko gunakn name 'ain' :P

ain_sapuan said...

kuang ajaq ko tsya..... mmg yana pggil aku ain la.... hehehe...
ko yg aja die pggil aku klawaq.... huish..... nk mrjok ngn tsya.....

farol @ yana said...

korg bce cite ni ???
dem !!!

tiesya.mokhter said...

AIN:hahaa xceomel la paggl ain.klawaq lagik best kot.
yana:mestila bace.best3 :)p